Seminar, Netwerken, Diner
Donderdag 19 September 2019
Van der Valk Hotel, Winthontlaan, Utrecht, Nederland

Op 19 september organiseert IPAF haar eerste IPAF Elevation Benelux. Het is een event georganiseerd voor onze leden uit de Benelux. Een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Er zal een 2 uur durend seminar zijn voor de aanwezigen om te horen over gezondheid, veiligheid en training gericht op de hoogwerker branch. Het is ook een mogelijkheid voor de aanwezigen te discussiëren over beste praktijken en het genereren van nieuwe ideeën en kansen voor zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Na het 2 uur durende seminar is er een netwerkborrel en aansluitend een dinerbuffet waarbij de aanwezigen de mogelijkheid hebben om informeel met collega’s uit de branche te spreken, nieuwe gezichten te ontmoeten en de banden te versterken. Een kans om te vieren alles dat goed is in onze branche en de successen van onze federatie in de Benelux.

Wie zijn aanwezig & waarom?
Het doel van het event is om belanghebbenden van de branche in aangedreven hoogwerk toegangstechniek in de Benelux samen te brengen. Iedereen met een interesse in aangedreven hoogwerk toegangstechniek is welkom - zowel IPAF leden als niet-leden. 

Reserveer nu!

Programma

Het evenement zal starten met een drankje vanaf 16:00 tot 16:30 (inloop). Van 16:30 tot 18:30 zullen er presentaties gehouden worden met betrekking tot veiligheid en omgang met hoogwerkers. Van 18:30 tot 19:00 is er een netwerkborrel en aansluitend het diner.

Programma downloaden
 
Sprekers zijn:

Wil Nijsten, Acaleph: Safety Awareness
Wil Nijsten is oprichter en directeur van Acaleph Opleiding, Training & Adviezen B.V. Hij is een ervaren veiligheidskundige en grondlegger van de Safety Awareness Team Training. Een noodlottige gebeurtenis op het werk van zijn vader blijkt uiteindelijk een enorme impact te hebben gehad op zijn carriere. Zijn vader bleek geen slachtoffer, maar hij wist vanaf dat moment dat hij zich wilde gaan inzetten voor de veiligheid van anderen en werd veiligheidskundige.
 
Wouter de Boer, Height Safety Expert: gebruik van valbeveiliging in een hoogwerker
Welke middelen gebruikt u hiervoor en zijn deze middelen geschikt voor het betreffende doel? In een beknopte uiteenzetting neemt Wouter de Boer van Height Safety Expert u mee in de wereld van valbeveiliging. Wouter de Boer was in 2012 als docent betrokken bij een dodelijk klimongeval. Deze aangrijpende gebeurtenis heeft er toe geleid dat hij, samen met twee andere betrokken docenten, Height Safety Expert is gestart. De missie van deze organisatie is het delen van kennis, ervaring en inzichten om anderen te helpen bij creëren van een (nog) veiligere werkomgeving. 

Andrew Delahunt, Director of Technical & Safety of IPAF
Nieuws update van IPAF activiteiten, o.a. ook over training, simulators en andere technologieën

Reserveer

Geen lid

€50
  • 2 uur durende seminar
  • Netwerkreceptie
  • diner
Reserveer nu!

Van der Valk Hotel


Skybar Van der Valk Hotel 
Winthontlaan 4-6 
3526 KV
Utrecht
Nederland
www.vandervalkhotelutrecht.nl

Routebeschrijving
Van der Valk Hotel Utrecht is gelegen langs de A12 afslag 17 (Utrecht/Jaarbeurs/Kanaleneiland). Hierboven ziet u een kaart met de locatie, waarmee u direct uw route naar ons hotel kunt bekijken. U kunt uw auto tegen gereduceerd tarief parkeren in onze garage. www.vandervalkhotelutrecht.nl/routebeschrijving
 

Sponsoren

GOUD SPONSOR

ZILVER SPONSOR

BRONS SPONSOR

GEASSOCIEERDE SPONSOR