Seminar, Netwerken, Diner
Donderdag 19 September 2019
Van der Valk Hotel, Winthontlaan, Utrecht, Nederland

Op 19 september organiseert IPAF haar eerste IPAF Elevation Benelux. Het is een event georganiseerd voor onze leden uit de Benelux. Een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Er zal een 2 uur durend seminar zijn voor de aanwezigen om te horen over gezondheid, veiligheid en training gericht op de hoogwerker branch. Het is ook een mogelijkheid voor de aanwezigen te discussiëren over beste praktijken en het genereren van nieuwe ideeën en kansen voor zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Na het 2 uur durende seminar is er een netwerkborrel en aansluitend een dinerbuffet waarbij de aanwezigen de mogelijkheid hebben om informeel met collega’s uit de branche te spreken, nieuwe gezichten te ontmoeten en de banden te versterken. Een kans om te vieren alles dat goed is in onze branche en de successen van onze federatie in de Benelux.

Wie zijn aanwezig & waarom?
Het doel van het event is om belanghebbenden van de branche in aangedreven hoogwerk toegangstechniek in de Benelux samen te brengen. Iedereen met een interesse in aangedreven hoogwerk toegangstechniek is welkom - zowel IPAF leden als niet-leden. 

Reserveer nu!

Programma

Het evenement zal starten met een drankje vanaf 16:00 tot 16:30 (inloop). Van 16:30 tot 18:30 zullen er presentaties gehouden worden met betrekking tot veiligheid en omgang met hoogwerkers. Van 18:30 tot 19:00 is er een netwerkborrel en aansluitend het diner.
 
Nadere info m.b.t. de sprekers volgt snel. In ieder geval zal Tim Whiteman, CEO & Managing Director van IPAF spreken.

Reserveer

Geen lid

€50
  • 2 uur durende seminar
  • Netwerkreceptie
  • diner
Reserveer nu!

Van der Valk Hotel


Skybar Van der Valk Hotel 
Winthontlaan 4-6 
3526 KV
Utrecht
Nederland
www.vandervalkhotelutrecht.nl

Routebeschrijving
Van der Valk Hotel Utrecht is gelegen langs de A12 afslag 17 (Utrecht/Jaarbeurs/Kanaleneiland). Hierboven ziet u een kaart met de locatie, waarmee u direct uw route naar ons hotel kunt bekijken. U kunt uw auto tegen gereduceerd tarief parkeren in onze garage. www.vandervalkhotelutrecht.nl/routebeschrijving
 

Sponsoren

BRONS SPONSOR